Tornen els Cinefòrums amb el director,

 Versió Original en Català és un projecte impulsat per Òmnium Cultural amb la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic. Són uns premis que volen reconèixer els millors curtmetratges, websèries, videoblogs i nous formats audiovisuals realitzats originalment en català, i incentivar la creació de nous continguts.

Anualment se celebra La Mostra VOC de cinema i audiovisual que premia els millors curtmetratges de ficció i documentals.


Versió Original en Català.
 ‘VOC’ significa exactament això. Però no ens quedem aquí. Sí, promocionem l’ús de la llengua en l’audiovisual. Sí, potenciem que el talent emergent esculli el català per a les seves creacions. Sí, fem possible que aquest talent sigui conegut a més de 90 sales dels Països Catalans mitjançant la Mostra, i que sigui reconegut mitjançant els Premis VOC►.

Però hi ha quelcom més important: connectem la realitat, la veu creativa d’aquests 15 curtmetratges amb les seves vivències emocionals farcides de present. Volem que aquests curtmetratges ens interpel·lin, ens facin reflexionar i ens ajudin a repensar-nos.

Sentiu-vos acollits i acollides, perquè tots nosaltres formem part de cadascuna d’aquestes històries: som versions originals de la nostra vida, i en aquesta ocasió hem escollit viure-la lliurement en català.

SELECCIÓ DE FILMS PARTICIPANTS

https://www.omnium.cat/ca/projectes/voc/seleccio2023/

El col·loqui del Casal és híbrid, i serà l’oportunitat per a persones de diferents Casals i parts del món per a poder parlar amb directors de curtmetratges dels premis.

Horaris

projecció: 15:00

fòrum: 16:30

Us esperem!

×