BON NADAL I FELIÇ ANY NOU us desitgem de part del Casal Català de Quito a tots vosaltres, catalans, col·laboradors i amics de la nostra entitat, i per a la Mariscal, Equador, Catalunya, els Casals, el món, les seves llengües i cultures en general. Ja segurament contagiada de l’ambient nadalenc, aquesta darrera barretina 2.0 de l’any s’ha fet esperar una mica (llegir més)

…però era imprescindible per a nosaltres fer-vos arribar els nostres bons desitjos de cor, en aquesta nova etapa iniciada fa uns mesos i en què volem tenir com a eix central enfortir la comunitat, aprofundir les relacions entre socis i amics, crear un grup cohesionat on tothom s’hi senti benvingut i enfortir la vida social al voltant de la nostra entitat en tots els àmbits, dins i fora del Casal. En aquest sentit, estem molt satisfets per la tasca conjunta que hem fet i pel significatiu augment de socis aconseguit -al voltant de 25-, i us avancem que des de la represa d’activitats farem tot el que estigui a les nostres mans perquè la família del casal creixi encara molt més.

Per això considerem molt important posar en valor la història i la identitat de la nostra associació, que va celebrar 35 anys de fundació el 23 de juliol d’enguany: Pensem commemorar els 35 anys del Casal fins al 22 de juliol de l’any que ve. Us convidem a formar part del projecte de la nostra entitat i a aportar les vostres iniciatives. Estem preparant moltes sorpreses interessants per a tots vosaltres, que us anirem explicant puntualment.

Volem dedicar el final d’aquesta editorial i el newsletter a fer una picada d’ullet a una tradició equatoriana i mariscalenya encantadora, de manera que en aquesta Barretina ja gairebé “vídua” del 2022 hi trobareu algunes memòries de l’any vell del Casal i els seus últims dies -i fins i tot dels seus avantpassats.

LINK DE LA BARRETINA #124