EXÀMENS OFICIALS DE CATALÀ A QUITO

ElS EXÀMENS SÓN GRATUÏTS PER A SUDAMÈRICA I EL CASAL CATALÀ DE QUITO N’ÉS SEU OFICIAL

Cada any milers d’estudiants de català es presenten als exàmens de certificat de català en ciutats d’arreu del món. A Quito ja fa una quinzena d’anys que en som seu oficial dels exàmens de certificat oficial amb resultats prou positius. 

Els certificats de l’Institut Ramon Llull permeten acreditar el grau de coneixement de la llengua catalana tant a efectes acadèmics com laborals (administració pública, empreses, institucions) i s’estructuren en cinc nivells d’acord amb el Marc europeu comú de referència per a les llengües, des de l’A2 fins al C2.

 

Inscripcions i convocatòries

Les inscripcions als exàmens es realitzen a través de la web de l’institut Ramon Llull , i a la mateixa web hi ha la possibilitat de descarregar-se models d’exàmens de tots els nivells, i s’hi pot trobar més informació, com ara el calendari de proves de diferents nivells.

Respecte al preu dels exàmens, per a Sudamèrica és gratuït. D’altres facilitats són que és posible presentar-s’hi tantes vegades com es vulgui i a diferents nivells a la mateixa convocatòria.

En els cursos de l’escola de català del Casal Català de Quito s’estan preparant els exàmens i s’ofereix suport a tots aquells que s’hi presentin.

Escriu-nos

per a participar als nostres projectes o proposar-nos nous projectes

×