Xocolata i Contes

Animació Infantil

“Crec que els contes de fades, els vells i els nous, poden ajudar a educar la ment.
El conte de fades és el lloc de totes les hipòtesis.”
Gianni Rodari

Què es Xocolata i Contes?

Xocolata i Contes és una activitat d’animació infantil telemàtica pensada per a xics, xiques i famílies de les comunitats catalanes d’arreu del món que combina contes i molta, molta xocolata, com ara les cançons d’Àngel Daban i Noè Ribas, els grans animadors infantils que formen part de l’equip i que han deixat un llegat inesborrable a tantes generacions de quitxalla. En aquests moments, a més de l’Àngel i en Noè, el programa es fa amb les aportacions de xics i grans des de l’Equador, Argentina, Mèxic,  Canadà, Estats Units , Catalunya i de moltes altres parts del món. 

Xocolata i Contes va néixer el febrer de 2020 al Casal Català de Quito per iniciativa de Meritxell Ribas. Després d’aquella sessió al local del Casal, la resta ja van ser telemàtiques. 

L’activitat forma part actualment del projecte Casals en Xarxa i és organitzada pel Casal Català i dels Països Catalans de Quito, el Casal Català de Guayaquil,el Casal dels Països Catalans de la Plata, l’Orfeó de Mèxic, el Casal Català de Vancouver, el Casal Català de Seattle… i compta amb el suport de Catalans al món i del Casal de Luxemburg tot el primer any  

Sempre està dedicat a un tema, i ha anat incorporant seccions, com les endevinalles i la de ciència. 

Convocatòria al concurs en català

Participa-hi

El programa es fa diumenges i ha tingut una periodicitat quinzenal en els dos primers anys d’existència, però des de setembre de 2022, ja en desconfinament, es plantejarà un nou format.  

L’activitat es transmet  en directe per les xarxes de diversos casals gràcies a la plataforma de ràdio i televisió per internet del Casal de Guayaquil.  Coincidint amb la nova etapa, s’inaugurarà la web específica, però de moment podreu trobar els programes anteriors al web de Casals en Xarxa.

Si voleu participar-hi en directe per ZOOM o estar inscrits al mailing de l’activitat casalquito@gmail.com o al +593998524629 (mòbil/ wsp).

 

Properes sesions

Amb la col·laboració de

Escriu-nos

per a participar als nostres projectes o proposar-nos nous projectes

×