Xocolata i Contes

Animació Infantil

“Crec que els contes de fades, els vells i els nous, poden ajudar a educar la ment.
El conte de fades és el lloc de totes les hipòtesis.”
Gianni Rodari

Què es Xocolata i Contes?

Xocolata i Contes és una activitat d’animació infantil telemàtica pensada per a xics, xiques i famílies de les comunitats catalanes d’arreu del món que combina contes i molta, molta xocolata, com ara les cançons d’Àngel Daban i Noè Ribas, els grans animadors infantils que formen part de l’equip i que han deixat un llegat inesborrable a tantes generacions de quitxalla. En aquests moments, a més de l’Àngel i en Noè, el programa es fa amb les aportacions de xics i grans des de l’Equador, Argentina, Mèxic, Luxemburg,  Canadà, Estats Units i Catalunya. 

Xocolata i Contes va néixer el febrer de 2020 al Casal Català de Quito per iniciativa de Meritxell Ribas. Després d’aquella sessió al local del Casal, la resta ja van ser telemàtiques. 

L’activitat forma part del projecte Casals en Xarxa i és organitzada pel Casal Català i dels Països Catalans de Quito, el Casal Català de Guayaquil. ,el Casal dels Països Catalans de la Plata, l’Orfeó de Mèxic, el Casal Català de Vancouver i el Centre Català de Luxemburg. 

Convocatòria al concurs en català

Participa

El programa té una periodicitat quinzenal i l’horari normalment és diumenges a les 8:00 Vancouver/ 11:00  Eq/ 13:00  Arg /  17:00 Cat. Sempre està dedicat a un tema, i ha anat incorporant seccions, com les endevinalles i la de ciència. 

L’activitat es transmet  en directe per les xarxes dels casals de Guayaquil i Quito. S’han recopilat alguns materials pedagògics que se solen enviar com a memòria.

Si voleu participar-hi en directe per ZOOM o estar inscrits al mailing de l’activitat i rebre les memòries, informacions i materials pedagògics de la sessió, podeu escriure’ns a casalquito@gmail.com o al +593998524629 (mòbil/ wsp).

 

Amb la col·laboració de

Escriu-nos

per a participar als nostres projectes o proposar-nos nous projectes