Dia del Llibre i de la Rosa

Concurs

” Una llar sense llibres
és com un cos sense ànima”
Ciceró

Antecedents

Fundat el 2004,  a iniciativa del Casal Català de Quito, a la qual s’hi van incorporar tot seguit institucions com la UNESCO, la universitat Catòlica d’Equador i la direcció d’educació indígena d’Equador, el concurs ha anat sumant entitats organitzadores i llengües del món, especialment des de que l’Orfeó de Mèxic s’ha sumat a l’organització, així en les darreres edicions hem pogut gaudir de narratives en llengües de 4 continents. 

El concurs va ser creat al voltant del Dia del Llibre, el 23 d’abril, dia del sant patró, de l’amor i de la literatura a Catalunya, i en què a escala mundial es recorda la mort de Shakespeare, Cervantes i l’Inca Garcilaso de la Vega un 23 d’abril de 1616 (per cert, també el nostre homenot Josep Pla i la gran líder quítxua Dolores Cacuango, mama Dulu, van morir un 23 d’abril).

Concurs

La 12a edició 

El 23 d’abril s’obre la convocatòria del concurs.  La data límit d’entrega serà el 15 d’agost. Tingueu en compte que en català les bases del concurs són una mica diferents que en la resta d’idiomes. En tots els idiomes s’hi pot participar tant amb relats de format oral com escrit.

 

Escriu-nos

per a participar als nostres projectes o proposar-nos nous projectes

×