Reptes i oportunitats de la transformació digital per als Casals

Dijous 30 de juny a les 16 h d’Equador i Mèxic, 18 h d’Argentina i Brasil i 23 hora catalana tindrem una trobada amb Júlia Strubell i Prats, que ens presentarà el seu recent treball sobre les oportunitats de transformació digital per als casals, que va comptar amb la participació de diversos casals, i amb el qual va completar el Màster en Innovació i Transformació Digital a la Universitat Oberta de Catalunya.

De formació, la Júlia és Llicenciada i Màster en Administració i Direcció d’Empreses, per l’escola de negocis ESADE, amb una especialització en màrqueting a la Universitat de Melbourne; i Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat Oberta de Catalunya.

Després de guanyar experiència professional en els camps del màrqueting i la consultoria de negoci, amb pràctiques a les multinacionals Sony, Delsey i Everis, l’any 2013 Júlia s’incorpora a ACCIÓ, l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa del Govern de Catalunya. Primer des de l’oficina de Miami, i ara des de Londres, la Júlia treballa per projectar l’empresa catalana al món. En l’actualitat des del seu rol de consultora d’innovació, la Júlia connecta els ecosistemes tecnològics de Catalunya i el Regne Unit.
Des de la seva estada a Melbourne l’any 2012, la Júlia ha estat fortament vinculada al món associatiu internacional.
Ha participat en la coordinació de l’Assemblea Nacional Catalana a l’estat de Florida i a Anglaterra. Va presidir el casal català de Miami, reactivant-lo gràcies a l’aliança amb el Catalan Institute of America de Nova York. Poc temps després d’haver-se traslladat al Regne Unit, s’uneix a la Junta de CatalansUK, primer com a vocal i més tard com a tresorera.

×