Dissabte 4 de març a les 15 h projecció de curtmetratges seleccionats com a finalistes en versió original i votacions al Casal

La sessió serà la primera de l’any del cinema Casal Quito  “FÒRUM AMB EL DIRECTOR”  

Aquest dissabte a les 3 de la tarda el Casal acollirà per primera vegada la projecció dels curmetratges finalistes de la setena edició de la Mostra VOC de Cinema Català que promou Òmnium Cutural, l’entitat civil amb més socis de Catalunya amb vora 180 mil. La projecció serà gratuïta, els assistents podran participar en la votació del Premi  del Públic i posteriorment (16 h30) es podrà participar en la conversa virtual amb Carmen Molina, codirectora del curt Latència, de manera que la projecció i el fòrum constituiran la primera sessió d’enguany de Cinema Casal Quito “Fòrum amb el Director”. 

La Mostra VOC de cinema i audiovisual anualment premia els millors curtmetratges de ficció i documental, i és un projecte que vol estimular la producció  de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana,  difondre’ls i ampliar-ne el públic. 


Entre els curtmetratges seleccionats m’hi molts que han estat ja guardonats o nominats en premis com els Gaudí, Goya, BCN Film Fest o d’altres. Després de la projecció dels curtmetratges en versió original en català amb subtítols en castellà, els assistents podran triar els films favorits, tot participant, així, en la votació dels premis especials del públic. 

El col·loqui del Casal, híbrid, serà l’oportunitat per a persones de diferents Casals i parts del món per a poder parlar amb directors de curtmetratges dels premi

SELECCIÓ DE FILMS PARTICIPANTS

https://www.omnium.cat/ca/projectes/voc/seleccio2023/