Del 14 al 30 de desembre, al Casal Català

La vida d’un artista està marcada per les experiències, els viatges i les muses que l’inspiren. En el cas del pintor Moises Plaza, conegut per la seva firma Moase, s’ha caracteritzat per recórrer diferents parts del món. Nascut a Quito el 28 d’agost de 1962, des d’una edat primerenca mostra interès i passió per l’art, la seva família consenteix del seu talent l’animen a explorar el seu potencial, i és durant els seus viatges que Moase queda fascinat per la cultura àrab, Els colors vibrants, els dissenys intricats i l’escència mítica de l’Orient Mitjà es converteix en la seva font inesgotable d’inspiració per al seu art.

La cultura àrab i el seu amor per la lluna i els colibrins s’han convertit en les muses recurrents a la feina. La lluna amb la seva bellesa etèria i la seva conecció amb allò còsmic es converteix en un símbol poderós en el seu art. Els colibrins, amb la seva gràcia i la seva delicadesa, representen la llibertat i l’energia vital, aquestes dues figures inspiradores influeixen en la creació de Moase i com es manifesten als seus llenços.

Al llarg de la seva carrera, Moase ha participat en nombroses exposicions a l’Equador ia l’estranger, en les quals les seves obres han estat acollides amb molt d’entusiasme i han aconseguit captar l’atenció de crítics i amants de l’art per igual. A mesura que la vida de Moase continua, el seu impacte dins el món de l’art continua creixent; el seu llegat, l’estil únic i la perspectiva inigualable han deixat una empremta perdurable en la història de l’art.

×