El passat diumenge 09 de Juny, membres del Casal van gaudir d’un recorregut cap a la famosa cascada de 80 metres d’altura.

Un cop més, el Casal Català de Quito segueix amb les seves propostes i activitats mensuals per a tots els seus socis i simpatitzants. Visitant en aquesta ocasió, un lloc especial i a la vegada ben aïllat de la capital. Organitzant una entretinguda caminata que va finalitzar a un desnivell de 80 metres, que dóna lloc a l’espectacular cascada Cóndor Machay. En quichua, el seu nom significa “Niu del Còndor”.

A primera hora del matí, tots estaven a punt amb les seves motxilles a la porta principal de la seu del Casal, per sortir minuts més tard en autocar cap a l’entrada del bosc. Un camí totalment natural, així que tots van portar el seu refrigeri e hidratació necessària.

Al recorregut, es van trobar petites cascades naturals, vegetació nativa, paisatges únics, diversos ponts i escales que van fer del passeig una gran experiència per tothom. Al arribar a la cascada, algun valent va decidir mullar-se i altres van preferir fer una foto familiar ben a prop de l’aigua. Amb el pas del dia, el clima va cambiar per la tarda i la temperatura va baixar a la tornada camí del punt de trobada. Moments i paisatges pel record, que sigui la primera de moltes més visites.

Una gran excursió que els més petits i les seves families van poder gaudir.

Fotografia: Casal Català Quito

×