APROPA’T AL RECITAL DE CANT I POESIA “ENTRE SAFO Y CALÍOPE” 

La cultura torna al Casal amb la celebració d’aquest recital que se celebrarà el proper dissabte 8 de juny a les 11:00 del matí. No t’ho pots perdre! Per només 6.00$ tens l’espectacle i un “coffee break” inclòs. L’acte combinarà els cants del prestigiós ensamble Vocal Mallku els poemes inèdits de la sociòloga, escriptora i gestora cultural Elizabeth Franco. No t’ho pots perdre. 

Entre el repertori del cor Mallku d’aquest dissabte hi haurà obres del gran compositor català Manuel Blancafort i una cançó tradicional catalana.  El baríton Temix Albornoz és el director del cor i va ser deixeble de Montserrat Caballé i d’Eduard Jiménez, al gran teatre del Liceu.

Mallku és una iniciativa musical col·lectiva composta per joves equatorians i veneçolans que van unir les seves veus el gener del 2022 per donar vida a l’art del cant coral. El nom “Mallku” simbolitza l’esperit de les muntanyes personificat en el còndor, i vol representar la connexió entre països, la grandesa divina i la música que convergeix en un mateix temps i espai. Mallku ha deixat una empremta significativa a l’escena coral tant a nivell equatorià com internacional,  i ha participat en diversos festivals amb un repertori coral universal i obres de compositors equatorians.

Si desitgeu podeu quedar-vos a dinar al Casal -aviseu per a reservar.

Venda d’entrades: +593 99 852 4629

×