El casal Català de Quito es la casa de tots el catalans a Quito i amics que vulguin gaudir de la nostra cultura i caliu, com es va demostrar fa uns dies al centre, el diumenge dia 13-11-2022 en l’esdeveniment de la Castanyada.

Al Casal va rebre a unes 50 persones totes amb ganes de gaudir i de fer pinya al voltant de les brases de la barbacoa, fent la teca i, del taller que es va preparar per aprendre a cuinar els famosos panellets de gran fama i molt estimats per la gent a Catalunya, va ser tot un plaer veure a la canalla junta i disfrutant de la cuina, aprenent la recepta i fent-los.

La Barbacoa va ser tot un èxit de convocatòria i va ajudar al Casal a fer més Socis, la familia es va fer més gran i estem convençuts que aquest caliu, aquestes brases, s’ha aniran fent cada cop més i més grans en quantitat i qualitat.

Desde la direcció del Casal es pensa en fer més esdeveniments com el passat de la Castanyada per consolidar aquest grup tan maco, és molt important per un centre social tenir activitats de grup que vagin fomentant aquesta cohesió i amistat en la seu del Casal.

Per això us invitem a esta alerta del Newsletter del Casal per conèixer de primera mà els pròxims esdeveniments al Casal, el centre de tots els catalans i amics a Quito.

×