Com molts sabeu, en Miquel Sala (a la foto, ajudant-nos com a bon mataroní fent de cap-gros a la fira pichinchanocatalana) i la seva família a l’Equador han tingut algunes dificultats des de fa uns anys. Per sort, a nivell de salut tot està anant bé, però en canvi la situació econòmica amb el coronavirus s’ha precaritzat més. Com a Casal Català de Quito hem decidit fer una col·lecta de menjar i altres productes necessaris per a alleugerir la seva situació.

Hem pensat en el següent procediment. Les persones que tingueu alguna donació per fer ens ho podeu comunicar al mail casalquito@gmail.com o al cel/wsp 0998524629, indicant-nos també el vostre mòbil  l’ adreça o lloc on podríem passar-la  a recollir i els productes que penseu donar (la idea és poder coordinar una mica per a tenir una varietat). Exemples de productes poden ser fideus i pastes, arròs, oli, llaunes de tonyina, fruita i verdura, ous,  sal, sucre, llet, cafè… i també  sabó, paper higiènic, guants o mascaretes. 

Com a Casal passarem amb un cotxe a recollir les donacions en AQUEST DIMARTS 23 DE JUNY AL MATÍ . També podeu deixar-ho directament al Casal fins a dilluns (oficina oberta als matins fins a les 12) . Si desitgeu fer una donació econòmica podeu fer-ho directament al compte del MIQUEL SALA NOE (Cuenta de ahorros banco de Guayaquil 5871072 ,cédula 1750492868)