Ens vam inscriure a la Federació Catalana de Cineclubs! Fòrums de gran interès cada 15 dies. Sessions d’anime d’Studio Ghibli en català diumenges a la tarda de l’Orfeó de Mèxic.  

L’assemblea de la Federació Catalana de Cineclubs va acceptar el nostre cineclub com a membre, estem molt agraïts a la directiva de la Federació per la gran apertura mostrada. 

El cineclub del Casal de Quito continua organitzant els  cinefòrums  amb els creadors en format híbrid (s’hi pot participar de forma presencial i des d’arreu del món). L’ horari és de “matiné”, dissabtes a les 11 d’Equador i 18 h de Catalunya. Es fan dues sessions al mes (vegeu-ne agenda)

Cinefòrums fets: Paula Parrini, codirectora del documental sobre “Marieta”, amb 150 dones de la Mariscal;  Miquel Ramos, “La mort de Guillem”, enguany que fa 30 anys de l’assassinat de Guillem Agulló a mans d’un escamot feixista; Sílvia Subirós, “La cuina dels homes”, organitzat en col·laboració especial amb Catalans UK, amb qui vam fer el fòrum simultàniament des de Londres.  L’organització és sempre de la mà de la Red de Cineclubes del Ecuador i del Casal Català de Guayaquil.

AGENDA DE SESSIONS PREVISTA
20 de maig La mort de Guillem, amb Miquel Ramos

10 de juny Marieta, amb Paula Parrini
17 de juny La cuina dels homes, amb Núria Subirós
8 de juliol, Guañuna, amb David Lasso
22 de juliol cinema català
5 d’agost Cinema equatorià
9 de setembre Cinema català
23 de setembre, cinema equatorià

7 d’octubre cinema català

21 d’octubre cinema equatorià

18 de novembre cinema català

×