El Casal Català de Quito, us convida aquest dissabte 18 de maig a la seva seu de La Mariscal al llançament d’un nou espai formatiu i cultural per a tots els públics.

Aquest cap de setmana, inicia un nou espai on s’aprèn i es crea aplicant la filosofia d’“ensenyar aprenent”. Després de molts mesos de treball i coordinació àrdus, el Casal Català de Quito presenta i impulsa la seva línia formativa-educativa amb la constitució de l’Escola-Taller Joan Brossa, nom que fa honor i homenatge al gran artista barceloní de mitjans del segle passat. Polifacètic com ell sol, sent un reconegut poeta, dramaturg i artista, va impulsar amb el seu talent en temps de postguerra, una forta avantguarda catalana que avui se segueix recordant.
La jornada de portes obertes se celebrarà aquest dissabte 18 de maig a les 10:00ha la seu del Casal Català a la ciutat de Quito (Luis Cordero E4-133, La Mariscal). Espai on gent de totes les edats podrà conèixer una àmplia oferta de cursos a través d’experiències, tallers, xerrades, exposicions, dansa, música i moltes més sorpreses que tenim preparades per a l’ocasió.
La proposta inclou 6 àrees: Arts Escèniques, Arts Plàstiques, Llengua i Literatura, Comunicació, Disseny i Gestió Humana. L’art i els oficis són eines que estimulen el creixement personal i professional. Per això, el ventall d’opcions és ampli, amb diverses disciplines per poder triar.
A més, l’equip docent compta amb una àmplia experiència i coneixement. Persones capacitades com Fabricio Carrera (Disseny), Juan Carlos Endara i Moisés Plaza (Pintura), David Gustafsson (Videografia Multimèdia), Christian Costa (Català), Camila López (Serigrafia), Jorge Piedra (Tècniques de gravat tèxtil), Miriam Guaillaguamán ( Danses tradicionals), Paul Guevara (Alemany o Guitarra popular), Josep Vecino (Fotografia), David Guzmán (Crítica Cultural i Literària) .
Una gran oportunitat per continuar desenvolupant habilitats pròpies que en un futur poden servir per marcar la diferència al món laboral. Comparteixen amb els familiars i amics una gran experiència cultural a la capital de l’Equador i formen part d’una proposta que pretén consolidar-se al barri amb el pas del temps.
Confirma la teva presència i inscriu-te als cursos enviant un correu a escuelataller@casalquito.cat o posa’t en contacte amb nosaltres trucant al +593 0963270572.
T’esperem.

×