CAMPANYA DE SOCIS

CARTA DE CONVIT

Benvolguts socis, amics, amigues!

Com us hem anat anunciant, per a aquest nou equip del Casal és una obsessió ampliar la base social, entre d’altres coses perquè volem que la nostra entitat, que tot aquest any està de commemoració dels 35 anys d’història, pugui fer-ne 35 més i molts més.

Ens reconeixem part d’un llegat del qual n’estem orgullosos: com descobrireu si llegiu el llibre d’història del casal que hem reimprès, la nostra entitat va néixer d’un grup de famílies unides que van fer pinya, es trobaven setmanalment en els “pans amb tomàquet” dels dimarts i d’allí va anar creixent fins arribar als anys 90 a ser al voltant de 300 socis i fent activitats culturals que van posicionar-lo a la ciutat -vam arribar a tenir la Plaça Catalunya!. Com aleshores i en altres etapes volem que el Casal sigui cada cop més un lloc de trobada familiar, social i cultural. Un espai obert als socis i amics, al barri i a la ciutat, a l’Equador i a Catalunya. Per això és imprescindible comptar amb vosaltres, i que si podeu us feu socis de la nostra entitat.

Amb aquesta finalitat estem treballant en un ventall de beneficis per als associats que faci més atractiu fer-se membre del Casal, tot buscant també fomentar l’ajut mutu entre socis. Al web del Casal hi trobareu les entitats, empreses i particulars amb qui anem fent acords i convenis. També hem dissenyat un nou carnet que facilitarà l’accés a aquests beneficis. Per qualsevol dubte queda a la vostra disposició el telèfon-whatsapp d’atenció al soci, +593 998 707 1820.

Visca el Casal!

×