Dia del Llibre i de la Rosa

Concurs

” Una llar sense llibres
és com un cos sense ànima”
Ciceró

Antecedents

Del 2004 al 2011, el Concurs Literari Dia del Llibre i de la Rosa va tenir una primera etapa molt exitosa sobretot a l’Equador i es celebrava en 3 idiomes, castellà, quítxua i català. Se’n van fer 7 edicions. La iniciativa havia estat del Casal Català de Quito i s’hi van sumar la UNESCO, els ministeris de Cultura i d’Educació (especialment la secció d’educació bilingüe), la universitat Catòlica, el IEPI (institut de propietat intel·lectual) i l’IPANC (institució cultural andina del conveni Andrés Bello). 

cartell concurs literari en català 2021

 Convocatòria actual

Després de reactivar el concurs l’any 2020, les entitats organitzadores del concurs convoquem a participar en la 9a edició en la categoria de llengua catalana  Com a coorganitzadors i auspiciants del concurs a nivell català, en aquests moments es compta amb Casals en Xarxa, els 3 casals d’Equador, l’Orfeó Català de Mèxic, la Radio Amèrica Barcelona Catalans al Món, No em canviïs la llengua i encara s’està en fase de convergència d’altres entitats. L’entrega de treballs restarà oberta fins al 31 d’agost, i  La premiació del concurs en català està prevista per a l’Onze de setembre de 2021. 

Per a més detalls sobre el concurs en català, consulteu-ne les bases, on hi trobareu informació sobre els gèneres, grups d’edat, qui hi pot participar… 

Escriu-nos

per a participar als nostres projectes o proposar-nos nous projectes