Dia del Llibre i de la Rosa

Concurs

” Un hogar sense llibres
ès com un cos sense ànima”
Ciceró

Antecedents

Del 2004 al 2011, el Concurs Literari Dia del Llibre i de la Rosa va tenir una primera etapa molt exitosa sobretot a l’Equador i es celebrava en 3 idiomes, castellà, quítxua i català. Se’n van fer 7 edicions. La iniciativa havia estat del Casal Català de Quito i s’hi van sumar la UNESCO, els ministeris de Cultura i d’Educació (especialment la secció d’educació bilingüe), la universitat Catòlica, el IEPI (institut de propietat intel·lectual) i l’IPANC (institució cultural andina del conveni Andrés Bello). 

Convocatòria al concurs en català

Ultima ediciò

Amb el bagatge de la primera etapa,  aquest 2020 es reactiva la nova etapa del concurs amb la 8a edició, que serà impulsada per Casals en Xarxa en català, i també es farà en castellà i tots els idiomes indígenes d’Equador. Aquest cop la idea és que amb les obres guanyadores es facin productes per a difondre-ho per ràdio i de manera audiovisual en general (en el cas de Casals en Xarxa en el programa Cròniques de porta endins) per potenciar l’abast comunicatiu i pedagògic del projecte.  Com a coorganitzadors i auspiciants del concurs a nivell català, en aquests moments es compta amb  els 3 casals d’Equador, la Radio Amèrica Barcelona i el suport de Catalans al Món i encara s’està en fase de convergència d’altres entitats. La premiació del concurs en català està prevista per al dia 23 de juliol, dia en què se celebrarà el Sant Jordi als carrers de Catalunya.

Per a més detalls sobre el concurs en català, consulteu-ne les bases, on hi trobareu informació sobre els gèneres, grups d’edat, qui hi pot participar, i moltes d’altres. CONVOCATORIA TANCADA

Escriu-nos

per a participar als nostres projectes o proposar-nos nous projectes